Sådan bestiller du bladet Kirken Underviser

... i abonnement ...
Det er muligt at bestille "Kirken Underviser" i abonnement. Bladet udkommer 4 gange årligt. I abonnement får du tilsendt bladet automatisk ved udgivelse. Klik på "Abonnement" og udfyld skemaet. Herefter sender vi et girokort samt de blade, der allerede er udkommet i indeværende år. Abonnement i 2008 koster 235,- kr. incl. forsendelse.
Et abonnement gælder det kun indeværende år. Fornyelse af abonnementet til efterfølgende år sker ved betaling af girokortet, der sendes ud med det sidste blad i en årgang.

... i løssalg ...
Det er ligeledes muligt at købe de enkelte blade i løssalg. Find bladet du ønsker og klik på bestillingsknappen. Du har nu lagt et blad i indkøbsvognen, men ikke bestilt det. Ønsker du flere forskellige blade, gentages dette. Når du har fundet alle de ønskede blade, afslutter du købet ved at gå i 'Indkøbsvognen'. Her kan du se alle de blade, du har bestilt, forsendelsesomkostninger samt det totale beløb. Klik herefter på "Bestil". Udfyld alle felter og klik på "Bestil" igen. Nu går din bestillingen igennem til os.
En kvittering på det bestilte vises på skærmen. Samtidig sendes en kvittering til den angivne e-mail adresse.