Nyt nummer

Nummer 3

24 sider
Pris i løssalg: 75,- kr.

Der er ingen huller i danskernes uvidenhed om kristendom Sådan er tidligere biskop over Ribe Stift, Elisabeth Dons Christensen, flere steder med glimt i øjet citeret for at have sagt. Det er nok lige voldsomt nok. De fleste danskere ved stadigvæk, hvorfor vi fejrer jul og påske, og de vil gerne vide meget mere. Kristendommen bruser i blodet på mange, og når den rigtige lejlighed eller mulighed er der, vil danskerne gerne i dialog med hinanden og den lokale sognekirke om kristendom og hvad det vil sige at være menneske. Skarp konkurrence Dette nummer af Kirken Underviser kredser om undervisning med voksne. Det er en gængs oplevelse blandt personer, som er ansat eller er frivillig ved en kirke, at i det personlige møde vil den enkelte dansker gerne drøfte de store ting i tilværelsen. Men de kommer ikke i kirken. Der er efterhånden en del tilbud til babyer, børn og unge i folkekirkeligt regi, men hvad er den rette lejlighed for deres forældre? Mange kirker har i årenes løb forsøgt sig med alverdens tiltag for at få forældregenerationen i tale, men det bliver alt for tit fravalgt i konkurrence med alle de andre spændende tilbud fra sports og kulturverdenen – og så tager det jo også bare meget af ens tid at være forældre.