Bruger vejledning

Desværre er der nogle udfordringer med at se Kirken Underviser på kirkeministeriets PC. Viser problemet sig kan man som vist nedenfor overflytte bladets adresse fra en browser til en anden.

Hvis det viser sig at Explore omskriver linket kan i kopiere denne adresse og sætte den ind i stedet:

Nr 3: readymag.com/574397/

Nr 2: readymag.com/534792/

Nr 1: readymag.com/493934/

Nr; 4: readymag.com/442075/

Nr 3: readymag.com/413331/

Nr 2:  readymag.com/101505/

Nr 1:   readymag.com/58367/

På kirkeministriets PC'er har man åbnet op for muligheden at bruge Google Chrome. Hvis den ikke er installeret kan google Chrome hentes - klik her

Læsning med tablet

Kirken Undervise er udviklet med den tanke at man holder sin tablet på højkant, som en bog.

Den kan også læses vandret, men billeder og tekster hænger bedre sammen i lodret format.

Den kan læses på smartphone - men det er ikke nemt og læsbart.

Tilmelding

Ønsker du at modtage Kirken Underviser i en gratis digital udgave 4 gange om året, skal du tilmelde dig i nedenstående skema.

Udfyld - klik på tilmelding og du vil modtage en mail som du skal bekræfte, før tilmeldingen er gennemført.

Bemærk: Du kan altid afmelde dig.

Bladet udgives af: